Pokloni za Novu godinu su sastavni dio novogodišnjih praznika, kojima porodici, prijateljima i voljenim osobama pokazujemo koliko nam znače. Postoji neka posebna čar u kupovini poklona za najmilije. Odabir poklona ispunjava nas ljubavlju koju osjećamo prema njima i srećom dok zamišljamo kako otvaraju poklone i raduju se onome što su upravo ugledali ispod ukrasnog papira. Iako je ovaj praznik omiljeni među djecom, ni oni malo stariji nisu imuni na novogodišnje čarolije i darivanje novogodišnjih poklona. Kako svake godine pokušavamo da nadmašimo sebe, i osmislimo poklon za Novu godinu bolji od onog prethodne godine, ono što nam je prijeko potrebno su ideje za novogodišnje poklone. Ipak, kreativne ideje za novogodišnje poklone nam neke godine same naviru, dok nam druge nijedna ne pada na pamet. Ukoliko vam je potrebno malo inspiracije za ovogodišnju prazničnu kupovinu, na pravom ste mjestu. Kako odabir poklona za najvoljenije nije lak zadatak, Fashion&Friends nam priskače u pomoć, kako bi period prazničnog darivanja dočekali spremni. U nastavku teksta za vas imamo nekoliko predloga poklona sa kojima ne možete pogriješiti. Ovog puta, fokus smo stavili na brend Tommy Hilfiger.

ZA NJU:

Kada posmatramo poklon za Novu godinu za prijateljicu, majku ili bilo koju pripadnicu ljepšeg pola, mogućnosti su zaista razne. Od odjeće i donjeg veša, dobrog para obuće ili nekog aksesoara koji dugo “mjerka”: sve dolazi u obzir. Odabir poklona je delikatan proces, a zavisi prije svega od toga da li ga kupujete za majku, sestru, drugaricu ili partnerku. Razmišljajte o njoj dok ga kupujete. Odaberite onaj koji vas najviše podsjeća na nju, tako će vaš poklon prenijeti emociju koju ste u njega unijeli.

Kratki ženski duks   Ženski neseseri u setu  Bež ženska rolka   Bež ženska torba   Monogram ženska marama   Ljubičasti ženski novčanik   Bež ženske patike

ZA NJEGA:

Pitanje koje muči mnoge djevojke, pogotovo one čija je veza još uvek svježa jeste: Šta pokloniti momku za Novu godinu? Klasični pokloni, kojima se veliki broj djevojaka svake godine okreće, su košulja, džemper ili novčanik. Ako ste odlučili da ove godine svom momku poklonite sofisticirani i elegantan komad odjeće ili aksesoar, Tommy Hilfiger nudi savršen izbor poklona za muškarca, koji će upotpuniti stil svakog muškarca, a koji takođe mogu poslužiti i kao pokloni za muške članove porodice, ali i kao novogodišnji poslovni pokloni.

Muška logo kapa   Kožni muški kaiš   Kolor – blok muški duks   Muški poklon set  Maslinasti muški ranac                  Set muškog slipa  Slim fit muška košulja

 

Istražite Tommy Hilfiger kolekciju i izaberite savršen novogodišnji poklon, jer vas odabrani modeli iz jesen/zima kolekcije čekaju u Tommy Hilfiger radnji u shopping centru „BIG FASHION“ u Podgorici, kao i u Fashion&Friends radnjama u Podgorici, Kotoru, Budvi, Nikšiću i Baru. Ukoliko više volite shopping iz udobnosti vašeg doma, poklone možete poručiti i na webshopu fashionandfriends.com i putem F&F aplikacije.