Revolucionarni beauty-tech brend FOREO predvodi anti-age kategoriju s najprodavanijim BEAR uređajem, za koji je klinički dokazano da smanjuje bore i učvršćuje kožu na siguran i bezbolan način.

Iako nije jedini mikrostrujni uređaj na tržištu, FOREO BEAR jedini sadrži Anti-Shock sistem, što ga čini najsigurnijim mikrostrujnim gadgetom na svijetu. Odobrila ga je FDA, a kliničke studije potvrdile da značajno smanjuje bore, učvršćuje kožu i podstiče stvaranje kolagena. Istraživanja predviđaju da će potražnja za estetskim tretmanima na svjetskom nivou rasti za 12 do 14% godišnje u sledećih 5 godina. Očito je da popularnost anti-age tretmana raste munjevitom brzinom, ali se takođe predviđa da će interes za mikrostrujne uređaje, namijenjene korišćenju kod kuće, rasti po stopi od 15,25% u sledećih 5 godina – što potvrđuje bitnu ulogu beauty techa u anti-age kategoriji.

Igor Spina, FOREO generalni menadžer za Južnu Evropu, kaže: “Popularnost anti-age tretmana i tretmana za učvršćivanje kože sve je veća, a ne odnosi se samo na tretiranje zrele kože nego i na prevenciju prvih znakova starenja. FOREO je svojim BEAR uređajem predstavio revolucionaran pogled na ljepotu, koji na neinvazivan i bezbolan način donosi vrhunske i dugotrajne rezultate. Uz to, FOREO BEAR značajno poboljšava kvalitet i teksturu kože, učvršćuje mišiće vrata i lica te osigurava zdrav i blistav izgled kože u samo nekoliko minuta.”

Mikrostrujna tehnologija BEAR uređaja, koja se može prilagođavati u aplikaciji, pokreće niskofrekventne frekvencije namijenjene učvršćivanju i podizanju kože i mišića. Mikrostruja uzrokuje pucanje stanica kože koje se potom obnavljaju i postaju snažnije. Ovaj tretman smanjuje znakove starenja na površinskom sloju kože te prodire u njen dublji sloj kako bi osigurao čvrst i zaglađen ten. BEAR usmjerava energiju direktno u kožu pomoću dvije mikrostrujne sfere. Njihova srednja veličina omogućava precizan tretman većih površina, ali i svake bore pojedinačno. Za razliku od svih drugih mikrostrujnih uređaja na tržištu, BEAR ima patentirani Anti-Shock sistem koji automatski prilagođava intenzitet mikrostruje i osigurava siguran prenos struje na kožu. Takođe je opremljen naprednim senzorima koji mjere otpornost kože i na osnovu toga kreiraju neinvazivni, personalizovani tretman savršeno prilagođen trenutnom stanju kože.

Ovaj beauty-tech gadget sadrži i prepoznatljive FOREO T-Sonic pulsacije, koje putuju u duboke slojeve kože te pomažu u opuštanju mišića. Takođe poboljšavaju mikrocirkulaciju, smanjuju natečenost i podočnjake te pospješuju apsorpciju proizvoda za njegu. Na godišnjem nivou u prosjeku gubimo 1 do 2% zaliha kolagena zbog čega su tretmani koji poboljšavaju strukturu kože i njen tonus i više nego poželjni za održavanje zdravog tena. Uz brojne korisnike i ljubitelje brenda, FOREO BEAR vole i zvijezde poput Dove Comeron koja ga svakodnevno koristi za trening lica, smanjivanje natečenosti i postizanje dugotrajnog sjaja kože.

FOREO BEAR dostupan je kod službenih partnera Cosmetics i Multicom, a od danas pa do 09. maja kod oba partnera aktuelan je popust od 30% na kupovinu BEAR uređaja. Osim ovog popusta, aktuelni su i popusti na odabrane FOREO uređaje, pa tako LUNA 3 i BEAR mini možete kupiti po 25% nižoj cijeni, LUNA 3 plus i mini po 30% nižoj cijeni, UFO 2, UFO mini, Micro – foam cleanser i Serum po 35% nižoj cijeni a UFO maske iz Advanced kolekcije po 50% nižoj cijeni.