Italija i italijanski, mediteranski način života nadaleko su poznati. Prva asocijacija na Italiju nam je njihovo ležerno „ciao amore“, lijep život ili „dolce vita“ i taj istančani ukus, hedonizam, stil života u kojem vrijeme provodimo napolju okruženi prijateljima, dobrom hranom i vinom, obavezno negdje u morskom pejzažu… Vjerujemo da ovako zamišljate raj. Sa druge strane, Jalizé Couture, od svojih početaka, predstavlja sinonim za vanvremenski glamur i seksepil i vrlo često je izbor poznatih dama. Upravo ovaj spoj donosi nova „CIAO AMORE“ kolekcija, inspirisana onim najboljim od ljeta. Kolekcija nam kroz fantastične fotografije, zabilježene na crnogorskom primorju, donosi neponovljivu modnu avanturu, koji samo ovakva kombinacija brenda i pejzaža može da nam priredi.

Fotografije, osim predivnih komada iz nove kolekcije, donose naš skriveni biser – bokokotorski zaliv. Prepletene kamene ulice, ljupki trgovi i tajanstvena ostrva i pećine prosto mame da budu otkriveni. Kolekcija je bogata glamuroznim, chic komadima, koji donose fuziju ženstvenosti i aktuelnih trendova. Jalizé i u ovoj kolekciji donosi komade koji “mame uzdahe”, kreće se u aktuelnom modnom ritmu i svojim autentičnim komadima ostavlja upečatljiv dojam. Bez obzira da li je u pitanju beachwear, dnevna ili večernja kombinacija, svaki komad kolekcije veliča ljepotu žene jednostavnim, ali ujedno i glamurozno – classy outfitima, uz prefinjene detalje kojima ćete se uvijek iznova vraćati.

Vjerujemo da će ovi vanvremenski komadi privući sve poglede. Žene širom svijeta obožavaju Jalizé, životni stil i mentalitet samog brenda, a kampanje i modeli u njima stvaraju fantaziju oko Jalizéa. Takva je i kampanja koja prati „CIAO AMORE“ kolekciju – ona nam pokazuje da trendovi dolaze i prolaze, ali neki komadi ostaju IN zauvijek. Jalizé novom kolekcijom nastavlja da njeguje ženstvenu, sofisticiranu estetiku, uz uvijek aktuelne tonove, ali i komade koji dolaze u pravom ljetnjem koloritu.

Kao sinonim za eleganciju i snagu, Jalizé izuzetnu pažnju poklanja visokokvalitetnim trikotažnim komadima, koji nikada ne izlaze iz mode. Zato nova kolekcija donosi nezaboravan dizajn ready-to-wear komada koji će trajati i uvijek biti jedan od omiljenih komada u vašem garderoberu. Materijali koji se koriste u izradi su luksuzni, premium materijali. Na treba zaboraviti ni osjećaj udobnosti i komfora, koji čine da se dobro osjećamo u onome što nosimo. Jalize stil je i ovdje jedinstven, baš kao i žene koje biraju brend.

*Fotografija: Mina Dišljenković – Moshi Creative