1. Dolce & Gabbana Mambo 

Ove sezone, Dolce & Gabbana su nam pripremili okrugle modele u Mambo kolekciji. Dizajn je inspirisan živahnim i radosnim tropskim svijetom muzike i plesa. Kolekcija “upada u oči” svojim sjajnim, šarenim dezenima i svijetlim bojama. Već su veoma tražene, a ovaj ležeran i elegantan model sigurno će upotpuniti vaše “tropsko” raspoloženje.

2. Ray Ban Erika

Ray Ban i dalje, prije svega, drži do kvaliteta naočara koje proizvodi. Ove sezone izbacili su za svaki ukus po nešto malo drugačije. Okrugli modeli sa duplim mostom za trendsetere, aviator modeli sa sočivima u duginim bojama… Prepustite se Ray Ban dizajnu i pronađite sebe u svijetu tradicije, klasike i stila. Naš predlog je model Erika, retro model koji može biti i savršen poklon bez roka trajanja.

3. Vogue V-Edge

U novoj Vogue kolekciji nije riječ o boji tvojih očiju, savršenoj šminki ili zavodljivom pogledu. Riječ je o tome kako vidite svijet koji čini razliku. Nije važno ako je tvoja frizura savršena, sve dok se zabavljaš, ne plaši se da je umrsiš. Nema ničeg posebnog u nošenju modela sa određenim brojem, jedini brojevi koji se računaju su beskrajne mogućnosti da izraziš ono u čemu si najbolji. Show your Vogue! V-Edge sunčane naočare izdvajaju se zahvaljujući upadljivim ogledalo sočivima i specifičnim rupicama iznad obrva koje reflektuju tvoj snažan stav. Kolekcija je ukrašena jedinstvenim detaljima, zavodljivim dizajnom, metalnim drškicama i ogledalo sočivima, idealna za one koji vole da gledaju na svijet sa svoje tačke gledišta.

 

 

4. Gucci Crystal Cat Eye

Mame su nam uvijek govorile da ne pristajemo na prosječno i da ne trošimo novac na trendovske modele. Nećemo pričati o mamama i tome da li su bile u pravu… ali biramo pogled iz našeg ugla: Gucci Crystal Cat Eye, jer svijet treba da bude ukrašen, baš kao ovaj model. Sve manje od toga je ispod prosjeka, a na to, naravno, ne pristajemo.

5. Miu Miu The Collection

Miu Miu model iz The Collection kolekcije, već je viđen, ali veoma aktuelan i po našem ukusu. Model je ukrašen setom kamenčića, koji ga ujedno čine i jedinstvenim komadom nakita. Model je savršen za one dame koje žele da svom outfit daju glamurozan i živopisan izgled, a mačkasti oblik je idealan za svaki oblik lica. Ovaj model definitivno je must – have model za ovu sezonu.