Najnovija Fashion&Friends reklamna kampanja za proljeće/ljeto 2024, pod nazivom Amor Cubano, vodi nas u srce Kube, gdje se prepliću čarobna arhitektura i živopisni karipski pejzaži sa urbanim modnim stilom.

Miljama daleko, na tlu gdje buja kreativnost, razigranost i sloboda, uz prihvaćene izazove, izmijenjene rutine i nova prijateljstva, režirana je priča u kojoj centralno mjesto zauzima moda protkana bojama, ukusima, mirisima i ritmovima Kube.

U središtu Fashion&Friends kampanje su ključni komadi vodećih svjetskih modnih brendova, obogaćeni smjelim printovima, bojama širokog color spektra i laganim materijalima koje gotovo da ne osjećamo na koži. Za muškarce, ležerne košulje su nezaobilazan komad za proljeće, odražavajući opušteni šarm Kariba. U fokusu ženske kolekcije su lepršave haljine i suknje od prozračnih tkanina koje u sebi nose romantičnu ženstvenost i razigranost duha. Ništa manje važni su i aksesoari – od mini torbica u različitim nijansama do kačketa, koji na savršen način kompletiraju outfite za toplije dane.

Istražite proljećne kolekcije u svim Fashion&Friends multibrend koncept prodavnicama, Fashion Company monobrend radnjama, kao i na fashionandfriend.com online shopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji i odvažite se da budete autentični i smjeli. Amor Cubano i Fashion&Friends nezaboravno proljeće je pred nama.

 

Credits:

Models: Lućana Mirna Mirko i Sandy Bogovac, Demons Model Management

Creative direction & styling: Jelena Milovanović, Vis À Vis

Art direction & photography: Jelena Mitić, Vis À Vis

Video: Ivica Nikolić i Strahinja Ergarac

MUA: Dragan Vurdelja

Hair: Dejan Mladenović