Po prvi put u “Modnoj policiji”, komentarisaćemo poznate muškarce sa javne scene. David je odmah postavio pitanje Kani kako prepoznaje muškarca sa stilom i ko je to na ovim prostorima jedan od bolje odjevenih?

“Poput brojnih svjetskih macho muškaraca kao što su David Beckham, Mariano di Vaio i Jason Statham, rekla bih da i momci sa naših prostora imaju dobar osjećaj za modu. Po mom mišljenju, neko ko se apsolutno izdvaja u ovom pogledu i kome bih ja dala titulu „muškarca od stila“ je Boško Jakovljević, koji nam svakim danom dokazuje da dobar stil ne poznaje godine. Takođe, ekspanzija društvenih mreža pokazuje da muškarci itekako vode računa o sebi i svom izgledu, kao i stilu, što je za svaku pohvalu”.

A sada krećemo sa komentarima!

1.  Relja Popović

Kana: Relja je odličan primjer kako mladić u dvadeset i nekim godinama može da bude odlično stilizovan, a da se to poklapa sa njegovim senzibilitetom. Jakna koju nosi na fotografiji mi je jedan od najzanimljivijih i najupečatljivijih komada nove Moschino [TV] H&M kolekcije. Relja uglavnom nosi casual izdanja, ali umije da nas iznenadi i sportskom elegancijom. Sve u svemu, čini mi se da u svemu što nosi ostavlja bez daha pripadnice nježnijeg pola.

David: Kada ste Nikolijin muž, jednostavno je nemoguće pravljenje grešaka. Moschino [TV] H&M duks je odličan, obuća je odlična. Međutim, jedino mi se ne dopadaju bermude. Ne prate ga. Odnosno, ne prate kombinaciju samu po sebi. Relja se inače super oblači.

2.  Dejan Milićević

Kana: Dejan je osoba koja je prosto predodređena za uspjeh, ali i neko ko je oduvijek bio drugačiji i imao specifičan stil, čak i u periodu kada se borio sa viškom kilograma. Sada, sa 25 kg manje, mogu reći da izgleda bolje nego ikada, ali i da ono što nosi sada više dolazi do izražaja. Dopada mi se kako se poigrao sa klasičnom crno – bijelom kombinacijom, koja je istovremeno i elegantna i sa kojom ne možete pogriješiti ni u jednoj prilici. Ova kombinacija aktuelna je još od nastanka Chanela i njihove igre crno-bijelim tonovima, a odlična je za dane u kojima nijeste sigurni što obući ili jednostavno želite pobjeći od šarenila boja. Igra upadljivim detaljima, poput, u ovom slučaju, cipela, podiže cijelu kombinaciju na novi nivo.

David: Dejan je neko ko je možda najpribližniji mom stilu odevanja i onome što ja plasiram u javnosti. Ovo je kombinacija koju bih definitivno nosio i ovo je nešto što samo mi korpulentniji muškarci možemo da iznesemo. Odlično. Kao i uvek.

3.  Aleksa Čokić

Kana: Aleksin stil mi se uvijek dopadao. Kao i brend iza kojeg stoji, „vvelovered“, tako je i Aleksa osoba koja mi djeluje smjelo i čiji je stil „cool i edgy“, a opet, sa druge strane, prilagodljiv svakodnevnom stilu i modnim trendovima, koji, zahvaljujući društvenim mrežama, doživaljavaju ekspanziju. Aleksa vješto spaja aktuelne svjetske trendove i modne detalje uz koje smo svi odrastali, poput ove žute „pederuše“. Izgleda kao momci sa ulica New Yorka!

David: Ovaj momak se uvek obuče originalno, uvek je jedinstven. Dopada mi se koncepcija boja. Naročito jakna i pederuša.

4.  Coby

Kana: Dugo iščekivana kolekcija Moschino [TV] H&M stigla je i u naše krajeve, ali mislim da niko nije očekivao da će trenutno najpoznatiji muzički producent i izvođač biti glavni muški „endorser“. Iskreno, ni ja to nijesam očekivala, ali, moram priznati da se ovaj muzičar odlično snašao u ovoj ulozi. Zlato, koža, šljokice, Disney likovi i ulični stil devedesetih, koji krase ovu kolekciju, nešto su što definitivno ide uz Coby-ja. Doduše, na ovoj fotografiji ne nosi outfit brenda čije je zaštitno lice za Srbiju, ali nosi ono što mu najbolje stoji i u čemu se, čini mi se, i on osjeća najprijatnije.

David: Coby je uvek super obučen. Iako to nije previše spektakularno, on ne pravi greške i ovde je to pokazao. BOY London trenerka je pun pogodak. Takodje i obuća. Sve u svemu sasvim korektno.

5.  Ljubomir Tozev

Kana: Ne mogu reći da ovaj momak ima loš stil. Daleko od toga, uvijek je dobro obučen i sve je na mjestu; međutim, stičem utisak da je to uvijek fazon „engleskog gospodina“. Ne vidim kod njega neko veliko eksperimentisanje u odjevnim kombinacijama, tu su jedna ili dvije boje, pa je meni njegov stil neinspirativan. Voljela bih da vidim kako se on igra modom, jer mislim da bi mu, uzevši u obzir njegove godine, to odlično pristajalo.

David: Bezveze totalno. Vidi se da sarađuje sa Cecom i Mayom. Koje inače, po mom mišljenju, ne znaju da se obuku. BAD LUCK!

6.  Dušan Petrović

Kana: Šta da kažem kada je Dušan u pitanju, a da ne budem nepristrasna? Pozitivan je, uvijek nasmijan, zabavan, pristojan i skroman, uprkos ogromnom uspjehu. Mislim da ni kod Dušana nema možda nekih velikih stilskih odstupanja, stil koji najviše voli je sportska elegancija, ali opet, na njemu mi sve izgleda sjajno. Pravi je urbani, gradski momak.

David: Ovo je jedna klasika. Za svakog muškarca ovo je najlakše i najudobnije, što je inače većini muškaraca važno. Sa jednom bojom nema greške, ovo su sve jednostavni i lepi komadi, tako da, u suštini, ne pije mi vodu, ali je okej.

7.  Slaven Došlo

Kana: Slaven je pravi predstavnik mlađe generacije glumaca i, rekla bih, apsolutni miljenik tinejdžerki u regionu. Ima taj hollywoodski izgled i zaista mu sve što nosi pristaje odlično, kako moderni u urbani outfiti, tako i ovaj poslovna varijanta sa interesantnim Zarinim odijelom. Ovdje nam Slaven donosi dašak italijanskog stila i uticaj stila „kralja Instagrama“ Mariana di Vaia, koji ja lično obožavam. Jedna ovakva dandy kombinacija prosto razoružava i demonstrira prefinjeni ukus za modu.

David: Ovo je fantastično. Glamurozno, šik i opet mladalački. Ovako pravi glumac treba da izlgeda. Kroj odela, rolka, naočare. Sve gradi odličnu celinu. Fantastično!

8.  Zoran Birtašević

Kana: Zoranu sve dobro stoji, baš kao i ženi čija je „desna ruka“. Izuzetno je stilizovan, i, prvenstveno, njegovan i zgodan. Smjelo kombinuje različite komade, a ono što ja obožavam jeste to štu je uvijek spreman na eksperimentisanje kada je moda u pitanju. Nikada neće dozvoliti sebi da izgleda isto, zna da će svaki outfit na njemu izgledati odlično i ne plaši se da rizikuje. To je dokazao i ovom kombinacijom iz nove HM kolekcije, nastale u saradnji sa brendom Moschino. Bravo!

David: Na Zoranu i Karleuši je zadnjih dana sve iz Moschino [TV] H&M kolekcije. Kada radite sa najbolje obučenom ženom na ovim prostorima, bilo bi glupo da ne znate da se obučete. Bravo Zoki!

Pogodak: Slaven Došlo/Dejan Milićević

Promašaj: Ljubomir Tozev

*Izvor: Trendy portal