Ultratherapy lifting lica može se raditi tokom cijele godine i potrebno je odraditi samo jedan tretman. To je najnovija i veoma djelotvorna tehnologija u tretiranju opuštene kože lica, vrata i dekoltea. Ova vrsta terapije utiče na ono što filteri ne uspijevaju da urade: djeluje na cijelu površinu  kože lica, vrata i dekoltea na način da je zateže i podiže tonus kože! Dok će fileri samo popuniti bore bez ikakvog djelovanja na ostatak kože lica, Ultratherapy tretman će uticati na ultra regeneraciju kože lica iz dubljih slojeva.
Zaboravićete na podbradak, opuštene obraze i mlohave kesice ispod njih, pa ćete u 3 mjeseca nakon tretmana izgledati kao da je neko navio sat unazad jer će vaša koža iz dana u dan izgledati sve bolje, jedrije i mlađe. Uređaj koristi revolucionarnu Ulthera tehnologiju i radi tako što prodire čak do dubljih slojeva kože i stimuliše proizvodnju kolagena i obnavljanje elastina, dok u ćelijama masnog tkiva (na podbradku) izaziva takav efekat koji za posledicu ima trajno uklanjanje masnoća i smanjenje podbradka.
Prvi rezultati Ultratherapy  tretmana vidljivi su odmah nakon tretmana, a konačni rezultat vidljiv je nakon 3 mjeseca kada je formiran novi kolagen pa je koža čvršća,  sjajnija, zategnutija, poboljšanog tonusa, mladalačkog izgleda, manjih pora. Nakon tretmana lica, oči izgledaju otvorenije, podbradak smanjen, a koža će na dodir biti meka, jedra i elastična.  Radi se jedan tretman godišnje.