Sigurni, inovativni i moderni proizvodi za hranjenje beba “Twistshake”, zahvaljujući kompaniji “Donator”, stigli su u Crnu Goru.

Brojni problemi prilikom hranjenja beba i pripreme hrane za bebe navele su osnivače brenda Twistshake da svijetu ponude nove proizvode koji će pripremu hrane za bebe, njihovo hranjenje i život učiniti lakšim. Nakon 16 mjeseci pripreme, u aprilu 2015. godine, lansirana je prva baby flašica u Švedskoj, nakon čega je uslijedila saradnja sa 60 prodavnica u Švedskoj i ekspanzija poslovanja na cijeli svijet. Kako je kompanija rasla iz dana u dan, proširili su se na cijelo inostrano tržište. Do kraja 2015. godine svoje proizvode su distribuirali u 14 zemalja svijeta, a dobili su i prvu nagradu za proizvod godine namijenjen bebama što je ujedno i najvažnija nagrada u Švedskoj. U 2016. godini proširili svoj asortiman na termose, cucle, lančiće za cucle i sippy cups, a distribuciju proširili u 45 zemalja svijeta.

Prošle godine su lansirali 13 novih proizvoda i sada ukupno imaju 25 proizvoda koji dolaze u devet boja. Cilj im je proizvoditi ono što je novo na tržištu, proizvode koji sa svojim karakteristikama mogu pomoći i bebama i majkama. Vizija Twistshake proizvoda je da kreiraju sigurne, inovativne i trendi proizvode za hranjenje beba, i, na taj način, roditeljima olakšaju svakodnevnicu.

Twistshake je jedna od najbrže rastućih kompanija u Švedskoj. Pionir su u razvijanju novih, modernih i funkcionalnih proizvoda za hranjenje beba. Twistshake je najveći svjetski brend za hranjenje beba na društvenim mrežama. Za samo tri godine ostvarili su nevjerovatne rezultate na tržištu, pa su svojim proizvodima počeli osvajati cijelu planetu. Sve to su uspjeli zahvaljujući društvenim mrežama. Zahvaljujući društvenim mrežama, prvenstveno Instagramu i Facebooku, majke u Švedskoj objave preko 700 postova sedmično, a postove vidi oko milion ljudi. Samo prošle godine Twistshake je u svijetu prodao dva miliona flašica,a trenutno su prisutni distribucijom u više od 85 zemalja svijeta.