Majica sa sloganom

Majice sa sloganom su najpopularniji modni trend koji će definitivno obilježiti ovo ljeto. Već  sada se na ulicama modnih metropola smjenjuju majice sa upečatljivim sloganom, a ovaj trend nije zaobišao ni mnoge poznate dame. Iako mnogi nijesu ljubitelji ovakvih komada garderobe, činjenica je da postoji pravilo u stilizovanju, kako biste postigli izgled supermodela. Radi se o bezvremenskom komadu koji izgleda dobro na svima, bez obzira na godine, oblik tijela i konfekcijsku veličinu. Majice sa sloganom možete uklapati uz sve stilove ali imajte u vidu da će poruka koju nosite odavati mnogo toga o vama, pa odaberite onu koja najbolje pristaje vašem karakteru!

Majica sa printovima

Moda je stav i sve u modi je stav. Kao nekada 90-ih, raste popularnost majica sa printovima poznatih umjetnika. Majice s printom su, nakon majica sa natpisima, već dugo neizostavni dio mode. Doduše, dugo su se smatrale odjevnim predmetom uglavnom namijenjenom mlađoj populaciji. Međutim, u poslednje vrijeme, majice s printom su postale ozbiljan trend, bez obzira da li govorimo o vintidž ili luksuznim kolekcijama. Printovi na majicama su super jer putem njih svijetu možemo doslovno izraziti svoj stav po određenom pitanju. Pamučne majice s printom mogu se odlično uklopiti u većinu ležernih kombinacija, a funkcionišu čak i u večernjim prilikama.

Oversized majice

Kada su u pitanju odlasci na posao, večernji izlasci ili bilo koja druga situacija koja zahtijeva nešto uglađeniji izgled postoje majice koje se sasvim sigurno nalaze na vašoj “crnoj listi” nepoželjnih odjevnih predmeta. S druge strane, kada ste kod kuće i želite biti potpuno opušteni, isti taj odjevni komad jedini dolazi u obzir. Pogađate, riječ je o udobnim oversized majicama. Ipak, one imaju jednu veliku manu: potpuno su dosadne. Bolje rečeno, bile su. Naime, stvari su se drastično promijenile i sasvim sigurno će ekspresno postati pravi “must have” u vašem ormaru. Predimenzionirani detalji mogli bi vas toliko oduševiti da odlučite da ih sve kupite! Zato, oprezno!