Jarke i vesele boje su vjesnici ljeta ne samo u modnoj, već i u sportskoj industriji. Sve više sportista odlučuje se za efektnu grafiku i vedre boje koje momentalno popravljaju raspoloženje. Naravno, uvijek ima i onih koji ostaju vjerni minimalizmu i uživaju u jednostavnoj estetici. Fashion&Friends podržava sve izbore i nudi širok izbor sportske opreme za svačiji ukus. Tu su i kratke motivacione poruke koje će vas inspirisati za najjači trening ikad!

1. BOOST YOUR MOOD

Žuta boja podstiče dobro raspoloženje i smatra se odličnim podizačem energije. Savršeno ide uz preplanuli ten i izvajano tijelo i zato je ona naš favorit za dame koje uživaju u ljetnjem treningu.

 

2.  TRAIN HARD OR GO HOME

Ne budite onaj koji odustaje, već pokažite odlučan stav i zapnite kad je najteže. Uz kvalitetnu odjeću za trening, sve je lakše, a kad nabavite ovako moćnu flašicu za vodu sigurno nećete željeti da vam stoji kod kuće.

3. I DON’T SWEAT, I SPARKLE

Prava dama jednako blista u odjeći za izlazak i za trening, a pogotovo kad nosi ovako moćan Superdry komplet. Poručite odmah artikle sa slike i zasijajte na prvom sledećem treningu!

4. BE SAVAGE, NOT AVERAGE

Odaberite kvalitetne patike u kojima ćete prestići samog sebe! Rušite rekorde i postavljajte nove, ali nikad ne budite prosječni, već odlučni i odlični!

5. DO IT FOR THE AFTER-SELFIE

Kad vas najviše mrzi da vježbate, samo se sjetite kako dobro izgleda selfie u uskoj odjeći poslije treninga i sve će biti lakše.

6. HUSTLE FOR THAT MUSCLE

Svaka garderoba izgleda bolje na mišićavom tijelu, zato zaboravite na umor i kad je najteže, nastavite još jačim tempom!