1. Higijenski tretman lica

Klasični higijenski tretman lica je uobičajeni i ustaljeni tretman za čišćenje kože i pročišćavanje pora. Tretman podrazumijeva mehanički piling, masažu, ekstrakciju, dubinsku ozonizaciju, masku, dezinfekciju i završnu kremu. Preporučuje se jednom mjesečno kod masne i mješovite kože i jednom u par mjeseci kod normalne i suve kože.

 

2. Fitopiling

U kozmetologiji se piling kao metoda primjenjuje već duže vremena, i koristi za rešavanje brojnih problema. Za razliku od ostalih oblika pilinga, terapeutski biljni piling – fitopiling, djeluje na sve slojeve epiderma, apsolutno bez štetnih posledica. Svi sastojci fitopilinga su prirodni, biološki aktivni sastojci, a ovaj piling resave čitav niz problema: bubuljice, hiperkeratoza, neravna tekstura kože, hiperpigmentacija, podlivi poslije akni i infiltranti, kao i profilaktika starenja kože.

 

3. Radiotalasni lifting

Radiotalasni lifting je najefikasniji nehirurški tretman za podmlađivanje lica i tijela. Služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože, a postupak je jednostavan, bezbolan, potpuno bezbjedan i ne zahtijeva nijednu formu anestezije.

 

4. Dermapen

Dermapen je elektronski uređaj koji koristi sterilne mikroiglice koje probijaju kožu vertikalno, što povećava efikasnost samog tretmana. Tretman dermapenom omogućava lifting lica i otklanjanje bora, smanjenje pora i poboljšanje izgleda kože već poslije prvog tretmana. Najbolji rezultati vide se na koži sa ožiljcima od akni, dubokim borama, kao i na strijama.

 

5. Hemijski piling lica

Ukoliko u ogledalu vidite umoran izraz lica, sa grubom, dehidriranom kožom, naglašenim borama, proširenim porama i flekama, ili ožiljcima od akni, vrijeme je za hemijski piling. Radi se o nanošenju određenih hemijskih supstanci na kožu, pomoću kojih se površinski sloj odstranjuje, a ispod njega se formira novi, nježniji, ljepši i podmlađeniji.